Bregović z velikim koncertom ob 40. obletnici skupine Bijelo Dugme

Koncert Gorana Bregovića ob 40. letnici skupine Bijelo dugme. Turneja “Kdor ne znori, ta ni normalen” že nekaj časa polni dvorane po vsem svetu. Ne zamudite koncerta 11.12. v Velenju v Rdeči dvorani!

Goran Bregović je koncertiral domala po vsem svetu, od Indije, Amerike, Kanade. 11. decembra ga bomo ob 40. obletnici skupine Bijelo Dugme lahko videli tudi v Velenju ob 25. obletnici VTV, kjer bo največje hite skupine bjelo Dugme pel Alen Islamović, predskupina koncerta pa bo skupina Ave, ki se je pravkar vrnila iz uspešne turneje po Južni Ameriki. Bregović, ki je koncertiral tudi v ZDA, se tja rad vrača. Na njegov koncert v New Yorku je prišel tudi razvpiti zveznik Kanye West, ki je bil nad energijo, glasbo in trubači tako zelo navdušen, da je Gorana prosil za sodelovanje. Bregović pravi, da sta z Westom na vezi preko telefona, srečala sta se tudi v živo, a da do sodelovanja še ni prišlo, najbrž tudi zaradi tega, ker je Cristina Aguilera že kupila pet Bregovićevih pesmi, ki jih sicer menda še ni posnela, a je zagotovo prehitela Kanya, ki je želel biti prvi ameriški glasbenik, ki bi sodeloval z Bregovićem.

Goran Bregović se koncerta v Sloveniji neizmerno veseli, saj bi to naj bil edini koncert v Sloveniji, v sklopu turneje ob 40. obletnici skupine Bijelo Dugme. Oboževalci se koncerta tudi že neizmerno veselijo, sploh po razprodanem koncertu v dvorani Arena, kjer je Bregović z Islamovićem in prijatelji navdušil pred dnevi.