Happy Ol'McWeasel z zgodbo brezdomca

''Left behind je življenje in je zgodba, ki lahko doleti vsakega izmed nas. Ne sodi človeka preden ga resnično ne spoznaš, naprej poskusi prehoditi pot v njegovih čevljih.'' 

Happy Ol'McWeasel predstavljajo novi single in videospot za pesem Left Behind z nove plošče Heard Ya Say! Tokrat pesem z resnejšim sporočilom in pridihom, saj želi skupina opozoriti, da se kot družba nahajamo v krizi vrednot. Po njihovem mnenju je lahko človek resnično srečen takrat, ko se nahaja v srečni družbi, družbi, ki temelji na medsebojnem spoštovanju. Left behind posameznika in posameznico nagovarja k strpnosti in razumevanju, predvsem pa k temu, da sočloveka ne sodi preden ga resnično ne spozna. Lepota ljudi je skrita v njih samih, ne v njihovi zunanjosti. Za razliko od predhodnjih singlov skupine je pesem bolj čustvena, srčna napol-baladna, ampak z nalezljivo harmonično folk melodijo, ki vas ponese nad vse in obenem postavi realno na trdna tla.

Happy Ol se izkažejo kot skupina, ki dozoreva in je zmožna nagovoriti tudi širše množice ter ponuditi kvalitetno alternativo ponavljajočemu se pop kiču, ki je preplavil domače in tuje medije. Videospot so fantje posneli v produkciji Mediaspot, za režijo je poskrbel Perica Rai, snemali so ga na lokaciji stare Ljubljane. Večino vlog so odigrali sami, k sodelovanju pa so povabili tudi Aleksandra Stepanovića, ki odigra glavno vlogo brezdomca v spotu.

 

.be