Zdravko Čolić po sedmih letih ponovno v štajerski prestolnici

Po največji razprodani turneji Zdravka Čolića, kjer je kralj zabavne glasbene scene v 25 mesecih obiskal čez 45 mest ter pel pred 450.000 ljudmi, bo legendarni pevec 15. aprila 2016 nastopil tudi v Sloveniji. Po sedmih letih se Čolić ponovno vrača v mariborsko dvorano Tabor. Slovenska publika bo lahko tako z najbolj popularnim srbskim pop pevcem prepevala hite, kot so Ti si mi u krvi, Pusti pusti modu, Pjevam danju, pjevam noču, Kazna i zločin, Kao moja mati, Čija je ono zvijezda, Stanica podlugovi, Zagrli me ter hite iz zadnjega albuma Barut i vatra, kot na primer Esma in Zar se nismo shvatili …

Publika, ki ga vztrajno spremlja na njegovih nastopih je različnih let, kar še posebej veseli priljubljenega pevca, saj se s tem samo potrjuje dejstvo, da njegove pesmi obožujejo vse generacije. Lastnik in avtor mnogih hitov, ki je napolnil vse dvorane in arene v regiji, tokrat najavlja spektakularen koncert v Sloveniji, 15. aprila v Mariboru. Vstopnice bodo v prodaji od 9. marca dalje preko sistemov Eventim, prvih 500 vstopnic pa se bo dalo kupiti po ugodnejših cenah.

O zadovoljstvu svoje najdaljše turneje Vatra i barut, ki je trajala skoraj dve leti in je izpolnila njegova pričakovanja, saj je Čolić nastopil skupno pred skoraj pol milijona glavo množico, je pevec povedal: »Še vedno se držim pravila, da je nova plošča povod za nove nastope, v bistvu pa je to, ali si ljudje želijo, da te vidijo in slišijo pravzaprav zadostno, da se pojaviš in narediš koncert. Še vedno se trudim, da svoje nastope začinim z nečim novim. Mislim, da tako dobro obdobje nisem imel že desetletje.« Spektakularen nastop pa obljublja tudi v Mariboru, kamor se vrača po pravljičnih sedmih letih, kar v njem vzbuja dobro mero nostalgije.

Organizator koncerta: Scardona

Soorganizator: Tipo marketing

Predprodaja vstopnic se začne 9. 3. 2016:

Prvih 500 vstopnic bo možno kupiti po ceni 17 eur – parter stojišče, 22 eur tribuna.

Cena bo nato: 20 eur parter stojišče, 25 eur tribuna

foto: Vedran Metelko