Lepa Brena je carica!

Lepa Brena niza spot za spotom. Njen novi spot nosi naslov Carica, Brena pa ga je posnela za vse močne in odločne ženske. SPot je bil posnet v aristokratskem ambientu, Brena pa tudi tokrat v njem ne kaže svoji let, temveč le svoje lepe dolge noge. 

Pod novo pesem sta se podpisala Damir Handanović in Marina Tucaković, ki sta preverjen glasbeni dvojec, ko gre za valilnico hitov. Spot je že krepko presegel 3 milijone ogledov, diva pa s tem samo dokazuje, da je zaželena bolj kot kadarkoli prej.

Iz zanesljivih virov smo izvedeli, da se Lepa Brena trenutno mudi s svojo družino na križarjenju po Jadranu, kmalu pa bo stopila na kopno in se začela pripravljati na svoj Best of koncert. Balkanska diva bo namreč kmalu razveselila svoje oboževalce tudi v Sloveniji in sicer na velikem koncertu, saj se po skoraj četrt stoletja vrača v Knežje mesto, v Celju bo nastopila 25. junija na Carraro festu. »Nazadnje sem nastopila v Celju davnega leta 1983, na dveh razprodanih koncertih v dvorani Golovec, tako da se koncerta v juniju izjemno veselim, prav tako moje zveste publike, ki je tako dolgo časa čakala na koncert. Ta koncert bo resnično nekaj posebnega, saj bom na njem pela samo moje največje hite, tako bi lahko ta koncert v bistvu označila kot neke vrste The Best of  Lepa Brena koncert«, nam je zaupala priljubljena pevka. Carraro fest bo letos potekal od 23. do 26. junija v Celju, kjer bodo nastopili tudi Bajaga, Prljavo kazalište, Beginni, Uroš Perič, Dalmatinske klape in mnogo drugih izvajalcev, poskrbljeno bo tudi za otroški program, največjo pleskavico, obilo zanimivosti in balonarsko presenečenje ter ognjemet.