Spil dva olimpijska bazena vina

Kralj zabavne glasbe, Jasmin Stavros, je najbrž najbolj idealen pevec za predstavitev vinske himne z naslovom Vino nek se toči. Izvrstno razpoložen in polularen Staki se je tokrat odločil, da bo svoje vinske izkušnje iskreno delil z oboževalci. Pravi, da se mu zdi logično, da ravno on odpoje vinsko himno, ki je zagotovo še en hit v nizu hitov, po katerih je znan Stavros. Pevec, ki se je korenito spremenil je povedal: »Vse življenje sem pil izključno vino, zadnje štiri leta sem na postu in nisem spil niti kapljice alkohola, tako da s spomini gledam svoje prijatelje kako uživajo v rujni kapljici.

Stavros, ki iskreno pove, da je v svojem življenju spil sigurno za dva olimpijska bazena vina, je zadnja leta pravi 'misionarski puščavnik', ki oboževalcem narekuje, da naj uživajo v vinu, ampak zmerno.

Njegova kariera je po dobrih štiridesetih letih nastopanja še vedno v polnem zamahu. Mesece vnaprej so njegovi koncerti popolnoma razprodani na področju Slovenije, Hrvaške in širše, v svojih šestdesetih letih pa je popularni pevec naredil tudi novo poslovno odločitev, saj je zamenjal diskografa.

V novem atraktivnem spotu za pesem Vino nek se toči, je glasbenik predstavil vse lepote vinske ceste na Jastrebarskem in okolici, scene pa je dodatno začinil z dvema simpatičnima igralcema, to sta Ecije Ivušić in Stivena Razmilića. Režiser spota je Bruno Grgurić, avtor teksta Belavie Vista, aranžma, ki je bil narejen v studiu Lupo Records, sta naredila Mario Mikšić in Igor Ivanović.

foto: Mario Mikšić

Video: