Pevec je odprl svoje rane

Kantavtor Kevin Koradin, ki je je popolnoma razgalil v novem čutnem singlu Spomni se, je zdaj s spotom za omenjeno pesem ponovno odprl svoje rane. Subtilna skladba ima avtobiografski tekst, ki nosi Kevinovo izjemno težko življenjsko izkušnjo, s katero se pevec bori na svoj način. Spopasti s tako hudo bolečino, kot je izguba, je skrajno težko, zato kantavtor ubira svoj način celjenja ran, skozi tekst in glasbo, ki ju je napisal.

»Spomni se je melodična pop skladba, ki govori o težkih preizkušnjah, pomembnih odločitvah«, nam je zaupal pevec, ki v pesmi popolnoma razkriva svoja čustva, razmišljanja in življenjske izkušnje. Pesem je posvečena dekletu s katerim je bil avtor v razmerju, a jo je žal huda bolezen premagala.

Videospot za pesem Spomni se, je delo režiserja Marjana Cerjaja- Mopsa, ki je v svoj objektiv ujel lepo število zanimivih trenutkov in kadrov naše lepe države.

Kevin je o spotu povedal: »Namen spota Spomni se je bil, da se prvič v spotu pokažem takšen kakršen sem v vsakdanjem življenju,  preprosta oseba, avtor in glasbenik iz Obale in ne zgolj kot performer, rocker, zvezdnik, vse vloge kar jih je bilo v 15 spotih, ki sem jih posnel v svoji glasbeni karieri. Kadri v stanovanju so posneti v zdaj že moji domači Ljubljani, kadri na morju pa predstavljajo slovensko obalo, moj rojstni kraj in mnoge lepe in neprecenljive spomine vezane na njega.Vodilo za ta spot je bilo, da naredim nekaj resničnega, preprostega in predvsem nepretencioznega.«

“Moramo se  boriti in vedno gledati naprej, čudeži ne pridejo sami od sebe, treba se je truditi za tisto kar želimo in v kar verjamemo. Upam, da bo pesem segla do src,  bila v oporo vsem, ki prestajajo težke čase”, je še dodal Kevin, ki upa, da bo pesem še komu zacelila podobne rane.

Napisat to pesem  bilo za kantavtorja terapevtsko in mu je pomagalo prebolevati in usmeriti bolečino v kreativno energijo. »Takšne stvari se ponavadi vlečejo kar nekaj časa. Vsi ti mešani občutki se nabirajo v človeku, zato je bilo snemanje kot terapija. Ko je bila skladba končana sem občutil nekakšno olajšanje in zadovoljstvo, hkrati pa mi je proces pisanja in skladanja pomagal izraziti in spraviti na dan stvari, ki sem jih držal globoko v sebi«.