Zdravko Čolić opozarja nase v svetu

 

Nov album Zdravka Čolića "Ono malo sreće" ni osvojil samo regionalno, temveč tudi svetovno javnost. V konkurenci izvajalcev iz cele Evrope, pesem iz najnovejšega albuma Zdravka Čolića, Kuča puna naroda,  je prva na lestvici enega izmed najvidnejših evrovizijskih portalov.

Avtor glasbe pesmi Kuća puna naroda je Zdravko Čolić, tekst je napisal Gibonni, producent skladbe pa je  Nikša Bratoš. Videospot je enostavne, romantične narave, posnet v Dubrovniku in mišljen kot ponovna vrnitev Zdravka v mesto izgubljene ljubezni, kraj lažne emocionalne iluzije. S svojim glasom se želi dotakniti ljudi in jim povedati zgodbo o lepi laži. K njemu prihaja na stotine ljudi, ki se mu skozi prelepe in puste ulice Dubrovnika pridruži na plaži.

Portal, ki ima na milijone uporabnikov evropske glasbene manifestacije, je v zahvalo glasovom tistih, ki obožujejo Čolićeve pesmi, uvrstil omenjeni single na listo TOP 20+5 novitet. Za pesem Kuća puna naroda lahko glasujete na linku: http://www.eurovisionontop.com/top205.htm