V lepšo prihodnost

Veliko srce, izjemna energija in zvestoba fanov so zaznamovali otvoritveni večer 6. sezone pop up festivalskega kluba Kurzschluss. Ljubitelji elektronske glasbe so svetovnega superzvezdnika EDM glasbe

, kjer je Don Diablo resident festivala. Vročico v Kurzschlussu, ki je tokrat gostoval v klubu Cirkus, je dvigoval tudi posebej ukrojeni jopič, ki je opremljen s stotinami LED diod, ki ustvarjajo za Don Diabla značilne animacije, usklajene z njegovo glasbo.

Dobrodelna turneja Don Diabla, ki jo je sklenil v Ljubljani, je bila namenjena fanom po vsej Evropi, ki si težje privoščijo obisk največjih festivalov in si želijo intimnejše izkušnje z EDM glasbo. Obiskovalci Kurzschlussa in slovenski fani Don Diabla so tako preko donacij zbrali več 4.000 evrov, ki bodo celoti namenjeni za usmerjanje znanstvenih raziskav, podporo razvoja zdravstvenih politik ter širjenju znanja o zdravljenju rakavih obolenj. Kurzschluss se s tem priključuje mednarodni verigi donatorjev, s čimer vrača tako nastopajočim, ki ga vrsto let postavljajo na prvo mesto zabave v državi kot tudi zvestim obiskovalcem.

Po izjemnem štartu 6. sezone Kurzschluss napoveduje nova presenečenja ter ponovne obiske titanov elektronske glasbe, ki že več kot pol dekade tresejo Ljubljano in ponočnjake iz vse Slovenije in širše. Nadaljevanje prihaja 29. maja!

Foto Marko Ocepek