Katero je Zdravko Čolić prihranil za konec?

Zdravko Čolić v novem spotu razkriva, katero lepotico je prihranil za konec!

Spot je posnet v Lizboni, v enem izdmed najlepših primorskih mest Evrope. Uživajoč v prelepem ambientu, ki je popolno oslikal glasbeno temo pesmi Tebe čuvam za kraj, so se menjale slike lokacij in na najbolj življenjski način navdušile osem člansko ekipo, na čelu z režiserjem Aleksandrom Kerekešom- Kekyjem. Pod glasbo in tekst se tokrat podpisuje Miroslav Rus.

„Imel sem idejo, da se spot snema v Lizboni, glede na tematiko pesmi, in tako sva skupaj z režiserjem začela razmišljati v tej smeri. Žanr pesmi bi opisal kot neko vrsto salse, ki možno asocira na popularno latino glasbo Portuglaske, neko napol brazilsko temperamentno glasbo, zato smo na koncu izbrali za destinacijo snemanja Lizbono“, je zaupal Čolić.

Zravko je v spotu dobil vlogo fotografa, ki med odkrivanjem romantičnih ulic portugalske prestolnice in odkrivanjem divje obale Atlantskega oceana, zbira kolaž najbolj zanimivih slik in jih pretvarja v mozaik in hkrati išče tisto najbolj pravo fotografijo, ki bo v tej igri svetlobe in senc, zaokrožila fotografsko mapo.

Zdravko nas na slikovit način na koncu spota pripelje do finalne slike in odkriva žensko, ki jo hrani za konec. „Lep je občutek, ko Zdravko zapoje pesem, ki sem jo napisal zanj. Ko sem bil manjhen, sem zelo rad zbiral slike, pa sem le-te prenesel tudi na moje glasbeno ustvarjanje. Leta so naredila svoje, manjkal mi je samo Zdravko Čolić. In tako je nastala pesem Tebe čuvam za kraj“, razkriva avtor pesmi Miroslav Rus, za katero je aranžma naredil Nika Bratoš.

To je že četrti spot Zdravka Čolića za njegov novi album “Ono malo sreće” , prvega skupnega regionalnega izdanja dveh založniških hiš PGP RTS in CROATIA RECORDS