POSKRBELE ZA WOW MOMENT

Vrhunske vokalistke, ki tudi vizualno božajo oči, predvsem pa najbolj znane mačke v naši državi, MJAV, so izdale nov videospot za pesem Tak moment. Pesem so premierno izvedle na odru Festivala Popevka 2018 in zaradi svojega modnega ženstvenega videza in brezhibne vokalne izvedbe dodobra opozorile nase.  Tak moment je ljubezenska balada, ki govori o ljubezni na daljavo. Četudi slovo med zaljubljencema postane stalnica in razdalja poraja več vprašanj kot odgovorov, se splača živeti za vsak  ta(k) trenutek/moment. »Čeprav je konec ljubezenske zgodbe negotov, kakor je negotovo tudi življenje samo, pa je vredno živeti za take momente, ki zapišejo neizmerne spomine in vsakič prebudijo brezmejno hrepenenje. To je tisto kar sem želela sporočiti s pesmijo«, pravi Ani Frece, ki je skupaj z Jasmino Šmarčan avtorica besedila.

MJAV so nadarjene ustvarjalke, ki same napišejo večino melodij in besedil so tudi tokrat avtorice skladbe. Glasbo za Tak moment je napisala Ani Frece, besedilo, Ani in Jasmina Šmarčan, aranžma za orkester pa njihov član banda in mentor, Gašper Konec. Čutna balada pa ni ujeta samo v glasbo. Za njo je nastal tudi videospot, ki ga je režiral nadarjen ustvarjalec Igor Pečoler – Novisuals production. Videospot na minimalističen način prikazuje ujete momente čustev treh deklet, ki so prikazana, kot vsaka zgodba posebej, skupaj pa tvorijo izjemno celoto. Lokacija videa je prelepa Ljubljana, ki je tudi omenjena v besedilu.

In kakšni so občutki po premierni predstavitvi pesmi v živo? ''Na odru smo neizmerno uživale. Imeti privilegij, da poješ s Simfoničnim orkestrom, je neizmeren dar. Menimo, da bi vsak glasbenik moral vsaj enkrat v življenju stati na takem odru. Muzicirati z njimi, skladbo, ki jo sam napišeš, je res čarobno. Dale smo vse od sebe, zvenelo je čudovito, tudi vse tehnične zadeve so bile brezhibne. Vsekakor je bil popoln večer in korak naprej v naši karieri. Zagotovo smo se zaljubile v oder festivala in komaj čakamo, da se spet vrnemo«, so povedale Ani, Jasmina in Maša.

MJAV so presenetile z izjemnim videzom, saj se zavedajo, da je izgled pomemben. S svojo stilistko in kreatorko Barbaro Franjič, so za nastop Popevke in videospot ustvarile moden in ženstven izgled njihovih oblek. MJAV, ki jim ne zavidajo samo glas, temveč tudi stas, z Barbaro in njeno znamko Patricia Pie sodelujejo že od samega začetka, spoznale so se na oddaji Slovenija ima talent. Kot pravijo, skupaj rastejo in se razvijajo. Vsaki kreaciji, ki nastane izpod rok Barbare, MJAVkice dodajo svoj pečat. In Barbari jih vedno upošteva, saj jih druži tudi prijateljstvo, ne samo poslovne vezi. Lani so skupaj obiskale Tenerife in seveda dopust izkoristile tudi kot ustvarjanje novih modnih idej in stiliranja za prihajajoče nastope in slikanja. »Naše merilo je, da se v oblekah počutim ženstvene, diskretno seksi in damsko. In letos, nam je to vse uspelo. Vsaka je drugačna, vsaka posebna ampak pašemo skupaj. Tako kot je to v resničnem življenju'', so še dodale.