Zdravko Čolić s filmskim spotom

Pesem "Ničeg nije bilo između nas", ki je že osvojila poslušalce v regiji, je peta pesem iz novega albuma Zdravka Čolića, ki je dobila svojo filmsko ilustracijo. 

Ekipa Čolićevih sodelovalcev se je odločila, da ekranizacijo pesmi, pod katero se podpisuje Aleksandar Sretenović,  aranžma pa je naredil Nikša Bratoš, naredi ravno na filmski način.  „Senzualnost scen, ki smo jih snemali, niso še nikoli do zdaj videne v Zdravkovih spotih. Morali smo vnesti magijo provokacije, zapeljevanja, zgodbo, ki bo gledalca do konca spota držala v negotovosti“, je povedal  Aleksandar Kerekeš Keky, rešiser, ki vizuelni pečat pušča tudi na tem Čolićevem spotu.

Zgodba o mladem poročnem paru, ki gre skozi emocionalne izkušnje in krizne trenutke, je posneta v Novem Sadu. „Ko smo s sodelavci poslušali pesem, smo vedeli, da je to ena izmed tistih pesmi, ki bo dobila svoj spot, ta pa mora biti zagotovo drugačen od ostalih, saj tematika teksta to vidno izkazuje“, je povedal Zdravko Čolić. Vlogo žene, mlade pianistkinje, je krasno upodobila Agneta Azirović, medtem ko je njen partner, Ivan Papić, v vlogi lepega profesionalnega plavalca zadolžen za intrigantne scene osvajanja s sijajno Helen Babić.

V okviru regionalne turneje ’Ono malo sreče’ bo Zdravko Čolić nastopil tudi pri nas, zato ne gre zamuditi spektakularnega koncerta v ljubljanskih Stožicah, ki bo za valentinovo, 14.2.2019.

Čolič pa bo pred tem nastopil tudi v Zagrebu, 20.10, Tuzli, 3.11. in Skopju, 10.11.