Ful barv in ful žur

Tušev Tek Barv 2019

SOUSTVARJAJ NAJVEČJI ŠPORTNO-GLASBENI SPEKTAKEL KOT PROSTOVOLJEC!

 

Kaj je še boljše kakor doživeti spektakel kot je Tušev tek barv v živo? Soustvarjati to izjemno zgodbo! Vsak spodoben festival ustvarja tudi množica prostovoljcev, strastnih ljudi, ki se radi družijo, delajo v ekipi in jim ni težko priskočiti na pomoč, ko se rabi dodatna roka ali dve. To je tudi eden od načinov, da ohraniš proračun za poletne pobege skoraj nedotaknjen ne da bi se odpovedal žuru leta in kot je na TTB5 Facebooku zapisala ena od zainteresiranih mladink: »Ej, pazi to, a ne bi bilo kul, če bi lahko midva metala barve v tekače? Dej greva se prijavit!«

 

Na Tuševem teku barv lahko kot prostovoljec pomagaš pri:

=> METANJU HOLI BARV

=> DELJENJU DARILNIH NAHRBTNIKOV

=> USMERJANJU OBISKOVALCEV NA PRIZORIŠČU in

=> POBIRANJU PLASTIKE

 

Pogoj da postaneš prostovoljec je nakup dobroimetja v vrednosti 10 eur na Entrio.si. Na dogodku prejmeš zapestnico z dobroimetjem, ki ga lahko porabiš na za nakup hrane, pijače in drugih izdelkov. Zbor prostovoljcev bo 21. 6. ob 12h, delo pa se konča najkasneje ob 20h. Vsak prostovoljec prejme za nagrado karto za nočno dogajanje ter nahrbtnik s sponzorskimi izdelki. Ob tem, da prihraniš 36 evrov in lahko izkušnjo kasneje navedeš kot referenco pri iskanju službe, pa ti ostane tudi osebno zadovoljstvo, da si pomagal soustvariti odlično zgodbo.

 

#TTB5 V 1.000 ZNAKIH

Ljubljana bo 21. junija gostila jubilejni 5. Tušev tek barv, najbolj pisano tekaško prireditev v koledarju, vseh 12.000 prostih mest pa je bilo zasedenih že pred meseci. Tek v okolici Stožic, je poseben, ker se tekači med njim obmetavajo s holi barvami, rekreativnemu delu pa sledi mini glasbeni festival z gosti svetovnega kova. Ob jubileju bo nastopilo kar pet od sto najbolj priljubljenih didžejev na svetu, prvo ime pa bo razvpiti Steve Aoki. Eno najbolj prepoznavnih imen sodobne pop kulture, je tudi adrenalinski odvisnež: ukvarja se s kopico športov, borda, skače s padalom, tehniko plavanja je pilil z 28-kratnim olimpijskim zmagovalcem Michaelom Phellpsom, ki ga je v zameno naučil mešati muziko, pred zadnjo olimpiado je v Coloradu snowboardal s Shaunom Whitom in reprezentanco ZDA, v mladosti pa je bil celo med 250 najboljšimi šahisti na svetu. Pri vadbi še posebno pozornost namenja mišicam rok, saj je njegova posebnost tudi ta, da svojim najbolj srčnim navijačem meče v glavo pisane torte. Tek je že več mesecev razprodan, vstopnice za večerno zabavo pa so še na voljo na Entrio.si.