TA TEDEN V KINU: grozljivka M3GAN

Ta teden se bo v kinematografih pričel z grozljivko z naslovom M3GAN, v kateri bomo spoznali robota v podobi dekleta po imenu M3GAN, ki bo postala del družine, a pričela živeti svoje življenje.

Grozljivko je režiral Gerard Johnstonescenarij je napisala Akela Cooper, ki je skupaj z Jamesom Wanom napisala tudi zgodbo. Film so producirali Jason Blum, Michael Clear, Couper Samuelson in James Wan, v glavnih vlogah pa zaigrajo Allison Williams, Violet McGraw in Ronny Chieng.

Premierna projekcija grozljivke bo v sredo, 11. januarja v ljubljanskem Koloseju, na rednem sporedu v vseh kinih pa bo film na ogled od četrtka, 12. januarja dalje.

 

 

 

 

Oglejte si napovednik, grozljivka M3GAN pa na redni
spored v kinematografe prihaja 12. JANUARJA 2023.

O ZGODBI:

Dekle Cady (Violet McGraw) se po smrti staršev preseli k svoji teti Gemmi (Allison Williams). Slednja je inženirka robotike v podjetju igrač in je s pomočjo umetne inteligence ustvarila android, model 3, po imenu M3GAN (glas je posodila Jenna Davis), ki je v podobi resničnega dekleta in je programiran, da je najboljša družba otroku in največji zaveznik staršem. Da ne bi bila Cady osamljena in žalostna, ji teta predstavi M3GAN, ki se hitro privadi na novo okolje, se s Cady zbliža in postane do nje izjemno zaščitniška. Kar pa vodi do grozljivih posledic…

 

 IGRALSKA ZASEDBA: Allison Williams, Violet McGraw, Jenna Davis, Ronny Chieng

REŽIJA: Gerard Johnstone

SCENARIJ: Akela Cooper

ZGODBA: Akela Cooper, James Wan

PRODUCENTI: Jason Blum, Michael Clear, Couper Samuelson, James Wan

IZVRŠNI PRODUCENTI: Greg Gilreath, Adam Hendricks, Mark David Katchur, Judson Scott, Ryan Turek, Allison Williams

ŽANR: grozljivka

Za vse dodatne informacije se obrnite na:

Karantanija Cinemas

Barbara Snoj | PR Manager