Team Baum zaželen v Sloveniji

Team Baum, ki ga sestavljata vrhunski frizer in modna vizažistka Michael in Vilma Baum, sta priljubljen team v Sloveniji.

Celo življenje sta preživela v tujini, zdaj pa sta se odločila za žvljenje pri nas, kjer sta takoj opozorila nase s številnimi zanimivimi projekti in sodelovanji. "V tujini sva bila kar dolgo časa, jaz sem zapustila Slovenijo takoj po končanju srednje ekonomske šole, torej pri 18 letih, Michael pa je v tujini preživel celo življenje, namreč po narodnosti je Nemec, rojen na Kanarskih otokih, mama je Angležinja, o sebi pravi, da je Evropejec", nam je zaupala Vilma.


Baum Kaly in Sara web
Na Team Baum prisegata tudi Miss Universe Sara Savnik in TV voditeljica Kaly Kolonič, na sliki z Michaelom in Vilmo Baum

Michael je svojo kariero hair stylista zacel pri Toni&Guy, kjer je bil izsolan na Londonski akademiji in potem delal nekaj let v Angliji. Z odličnim delovnim duhom in strastjo za svoje delo, je prišel v svojem 'fohu' zelo visoko. Kmalu zatem je veliko potoval in skrbel, da je v drugih prestolnicah izšolal tem. Delal je v Španiji, Franciji in na Češkem. Prav na Češkem je svojo kariero začela tudi Vilma, že od začetka svojih 20. let, kjer je ustanovila svoje podjetje za modo. " Imela sem butike z obutvijo, luksuzne ekskluzivne čevlje italjanskih modnih hiš, tako, da sem veliko sodelovala z Italijo. Čevlji so poleg make upa moja strast, imam jih v lasti vec kot 300 parov. Po par letih sem odkrila, da so sicer čevlji moja strast, ampak zgolj za mojo osebno potrebo. Moja največja strast je bil zmeraj make up in od takrat sledim svoji strasti. Delala sem v Španiji, Angliji, Italiji ter na Češkem, kjer sva se z Michaelom spoznala, saj sem iskala novega stilista, od takrat naprej skrbi za moj styling", nam je še zaupala Vilma.

vilma in eli web
Vilma je poskrbela za svež videz pevke Eli, v spotu To je to z reperjem Zlatkom, ki si ga lahko ogledate 

Fashion week v Londonu, Pragi in Barceloni je Michael delal s podjetjem Toni&guy. "Moram reči, da je res čudovito izkustvo delati tako pompozne in velikanske evente s teamom kot je Toni & Guy", nam je zaupal Michael. Z Vilmo sta sodelovala tudi na tednu mode na Kanarskih otokih, delala pa sta tudi na Maldivih.michael pri delu web
Michael pri svojem delu neznansko uživa

Na Maledive sva letela pozimi, decembra in sicer čisto naključno. Zamislite si, da vas nekdo zjutraj poklice in rece "Ej draga, a bi vidva sla na Maledive?"!!!! Ta nekdo je bil Petra Kraus, oblikovalka linije Kraus Fashion Line, s katero tesno sodelujeva in ona naju je predstavila ekipi, ki je potrebovala sylista za lase in make up artisa za snemanje na Maledivih. Neverjetnih 14 dni preživetih na rajski lokaciji, z osebo, ki je tvoja sorodna duša, z delom, ki je tvoja strast in teamom ljudi, ki so čudoviti, našla sva prijatelje", sta zaupama Michael in Vilma.
baum kraus
baum maldivi
Na Maldvivih sta si privoščila poleg dela tudi trenutke za romantiko

In kako je če si poročen in delaš hkrati kot team, nam je zaupala Vilma: "Delati kot team je za naju the best ever. Popolnoma sva usklajena, skoraj si že bereva misli! Imava zelo podobne vizije, kar se tiče stylinga in dopolnjujeva en drugega. On naredi okvir, jaz pa koncam sliko."  Odkar sta v SLoveniji jima je uspelo sestaviti lepo in dolgo listo zadovoljnih in navdušenih strank. "Skrbiva tudi za izgled nekaterih slovenskih lepotic in lepotcev, ki so del sowbiznisa in vsi so THE BEST!", sta z navdušenjem povedala.Za konec nam je Vilma zaupala še za trende poletje, ki se počasi že izteka iz našega koledarja: "Trendi za poletje in v laseh in v make upu-NATURAL!!! Kar ne pomeni, da gremo od doma brez pikice makeupa ali brez počesanih las. Doseči"natural look" ni tako enostavno kot bi si mislili, ampak vzame skoraj več časa, kot kaj bolj vpadljivega."