Bo Filip Flisar ostal brez svojih brkov?

Najbolj priljubljeni slovenski »brkač«, Filip Flisar, nas je pred kratkim prestrašil s fotografijo, na kateri je bilo več kot očitno, da je obril svoj prepoznavni znak. Ker v našem spominu prevladuje enačba »Filip Flisar = brki«, smo takoj preverili ali bomo simpatičnega »brkota« po novem videvali v novi podobi. Izvedeli smo, da je naš najbolj priljubljeni ekstremni smučar pristal na drzne izzive Gladkega bančništva in pri tem stavil največ, kar lahko - svoje spektakularne brke.

Simpatičen športnik, ki obožuje adrenalin in izzive, je svoje brke postavil na kocko v kar treh nalogah. Te mora uspešno rešiti v zelo kratkem času, sicer sledi manj prijeten izid stave – odstranitev brkov. Vlogo izzivalca so zavzeli nečloveški robotski brivnik, mrtvo hladni brivec in depilatorka, ki se ponaša z nemško natančnostjo. Filip je že uspešno prestal izziv z robotskim brivnikom, saj mu je uspelo odpreti brezplačni bančni račun prek spleta v manj kot 5 minutah – ter izziv z brivcem, v katerem si je Filip v manj kot minuti v mobilni banki Bank@Net nastavil varčevalni cilj. Vladarske storitve Gladkega bančništva gredo Filipu očitno odlično od rok, a napetost ne popušča. Čaka ga še zadnji izziv z depilatorko, ki komaj čaka, da se bo Filipu časovna tekma s storitvami Gladkega bančništva ponesrečila. Za koga navijaš? Bi raje videl Filipa brez brkov?

Storitve Gladkega bančništva so namreč tako hitre in enostavne, da si je Filip upal zanje zastaviti svoj največji ponos. Tudi ti si odpri osebni račun kar preko spleta v 5 minutah in uporabljaj še druge storitve Gladkega bančništva:

-          Varčevalnik v mobilni banki Bank@Net – že z majhnimi zneski prišparaj za potovanje, izobraževanje ali katerokoli tvojo drugo željo.

-          Predplačniško Viso za hitre in varne nakupe preko spleta – porabiš le toliko, kot imaš.

-          Kredite za dogodivščine, ki ne morejo počakati na jutri.

Več o storitvah Gladkega bančništva lahko izveš na spletni strani gladko.svetavladar.si in na Facebook strani Sveta Vladar, kjer lahko spremljaš tudi napete izzive s Filipom.