Rebeka zamuja

Pred kratkim se je Rebeka na socialnem omrežju opravičila zvestim kupcem njenega parfuma in izrazila svoje presenečenje, da je pošla že celotna zaloga parfuma MySpirit by Rebeka, ki so jo predvidevali prodati šele ob koncu decembra. S proizvodnjo novih količin parfuma so zato pohiteli, da se ustrezno pripravijo na prihajajočo praznično nakupovalno mrzlico, ko je navadno prodanih največ parfumov v letu. Rebeka se kot poslovna ženska zaveda, da takšne priložnosti ne gre zamuditi, zato v podjetju SCC že mešajo in pripravljajo novo pošiljko očitno zelo uspešnega vonja MySpirit by Rebeka.
Vse, ki želijo dišati drzno in zapeljivo kot ona, je potolažila, da lahko parfum nemoteno naročajo dalje, saj se dela že nova pošiljka, le kakšen teden bo potrebno počakati na dostavo. Glede na to, da parfum navadno dostavijo v enem dnevu, se je Rebeka odločila, da bo potrpežljive kupce pri čakanju na dostavo obdarila in se jim tako vsaj malo zahvalila za potrpežljivo čakanje.
Poleg več kot uspešne prodaje parfuma, se je Rebeka pred kratkim, po osemmesečnem premoru, vrnila tudi na glasbene odre. S čustvenim koncertom pred polno dvorano brežiškega kulturnega doma, katerega izkupiček je namenila prijatelju in pevskemu kolegu Tomažu Ahačiču – Foglu, je dokazala, da se je vrnila močnejša kot kdajkoli prej, stik s publiko pa še naprej ostaja iskren in topel.