Znano je zdravstveno stanje Ane Haložan, Miss Universe Slovenije

Ana je popolnoma ozdravela, ravno je tudi zaključila terapije, ki jih je imela v bolnici v Mariboru. Počuti se odlično. Zdravniki so sporočili, da je njeno zdravstveno stanje brezhibno, da pa se naj še nekaj časa izogiba stresu.  Ano kmalu čaka novo potovanje v New York, kjer se ji odpirajo vrata v svet mode, po tem ko je imela dva intervjuja na FOX TV in s celim svetom delila svojo zgodbo ter po izjemnem fotoshootingu, ki ga je v New Yorku naredila z enim izmed najbolj znanih modnih fotografov, Fadilom Berisho.

 Ane je ob tem dodala: »Vse sem doživljala kolikor se da pozitivno, zato lahko rečem le, slaba stvar in očitno dober konec. Pozitivno gledam na to, kar se je zgodilo in vesela sem, da sem zdaj popolnoma zdrava. Veliko je v glavi, kako gledaš na stvari, ki se ti zgodijo v življenju in pozitiva se s pozitivo vrača. Sem namreč zelo pozitivna in disciplinirana, kar si zadam stojim za tem stoodstotno in sem predana poslu, kot v mojem primeru nazivu in vlogi Miss Universe Slovenije in manekenstvu. V prihodnosti si vsekakor želim še večjih vzponov v manekenstvu. V dobrem mescu se odpravljam nazaj v New York, tako da upam da bodo v prihodnosti moji koraki samo še večji in večji.«

Organizacijski team Miss Universe Slovenije, Vladimir in Marija Kraljevič in Kaly Kolonič, so veseli, da se je Anino zdravstveno stanje tako hitro izboljšalo in da je Ana z nezgodo pokazala izjemen pogum in pozitivizem in s svojo zgodbo navdihnila ljudi po vsem svetu.

 Naslednji teden bo Ana kot prva slovenska Miss Universe Slovenije prisotna v žiriji na castingu v zagrebški Esplanadi  za Miss Universe Hrvaške.