Soki za vse bobnarske navdušence

Preprosto vabljeni na prijetno druženje, prijetno bo, ko boste tam" , je zapisal Marko Soršak- Soki, bobnar skupine Elvis Jackson in vodja projekta 20 za 20, ki je priletel na odprta ušesa številnim znanim osebam, predsednik države pa mu je za izjemen projekt podelil tudi posebno nagrado. Na kakšen dogodek torej Soki vabi tokrat?

Srečanje, na katerega pridejo bobnarji (in drugi glasbeniki) željni novega praktičnega znanja, motivacije in deljenja izkušenj. Za razliko od delavnice, je klinika širše usmerjena v glasbeno tematiko in tako ponudi poslušalcem zelo veliko informacij in koristnih nasvetov.

TEMATIKA:

"Dovolite mi, da vam tokrat na bobnarskem srečanju predstavim bobnarsko ozadje progresivne heavy metal skupine Black Diamond. Razkril bom pristope in tehnike, ki jih uporabljam, ter predstavil vaje, ki so osnova za heavy metal bobnanje. Velik poudarek bo na igranju dvojnega bas bobna", pravi Soki.

 

Soki bo predstavil:

Bobne, činele in opremo, ki jo uporablja za igranje metala, sledi predstavitev tehnike in vaj skupaj z glasbo ter številne druge zaimivosti

Za kliniko sledi koncert skupine Black Diamond.

 

Cena klinike je 8eur, paket klinika+koncert pa samo 10eur.

13.2. MC PEkarna (Maribor) ob 21h....Klinika ob 19h...