Nico Baggio- Velika zvezda lepotnega šov biznisa

K nam prihaja svetovno znan vizažist, kostumograf, masker in scenograf Nico Baggio, ki bo za Slovence priredit prav poseben lepotni šov, ki se bo zgodil na Sejmu kozmetike in lepote Love Beauty, 9. aprila na Gospodarskem razstavišču. Ta dan lahko pričakujete tudi izjemno pester program ostalih slovenskih in tujih mojstrov lepote, ki bodo z vami tudi 10. aprila. Gre namreč za največji sejem lepote pri nas kdajkoli, zato ne smete manjkati!

Nico Baggio je človek, ki je ličil največje zvezde našega časa: Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Monica Belluci, Sharon Stone, Iman, Michelle Pfeiffer, so le nekatere od slavnih osebnosti, ki jih je naličil v svoji dolgoletni karieri. Sodeloval je tudi z mnogimi znanimi filmskimi, televizijskimi in gledališkimi režiserji. Od leta 1980 dela kot vizažist za modne revije, fotografska snemanja, modni backstage, snemanje spotov in reklam  za največje stiliste mode za italijanski pret-a-porter, kot so Versace, Dolce&Gabbana, Ferre, Moschino, Biblos, Trussardi, Krizia, Prada, Blumarine, Max Mara. Poleg tega so njegovi maquillages prisotni v najboljših modnih revija: Vogue, Donna, Amica, Elle, Glamour, Flair. Je avtor knjige »PIACERSI«, profesionalni tečaj za ličenje. Oblikoval je profesionalno kozmetično linijo FACE NICO BAGGIO-Professional make up vrhunske kakovosti in v elegantni embalaži.

Na sejmu Love Beauty bodo svoje znanje v posebnih šovih delili tudi Emperatrizz (make up šov), Kristijan Petek (poseben šov z lasuljami), David Dovšak (maksilofacialni kirurg), Emeše Bačkai (vodoodporni #D poročni make up) in mnogi drugi. Program si lahko ogledate TUKAJ.