Kako do popolnega make upa?

kako do popolnega make upa boste lahko videli že aprila na Sejmu kozmetike in lepote Love Beauty, 9. in 10. aprila na Gospodarskem razstavišču. Emeše Bačkai vam bo pričarala nepozaben šov!

»3D« tehnika ličenja je revolucionarna nova tehnika, poznana po zelo preciznih nanosih in  prehodih barv. Uporabljamo jo pri senčenju in oblikovanju obraza, oči ter ustnic. Kot rezultat dobimo podoben učinek kot pri »ombre« tehniki barvanja las, kar pomeni zelo prefinjen videz z neopaznimi barvnimi prehodi, ki na zelo naraven način poudarijo obraz. S »3D« oziroma »tro-dimenzionalno« tehniko poudarimo in uravnotežimo dinamiko vsakega obraza. S pravilno uporabo tehnike temnenja in svetlenja ter z nežnim prehodim med temnejšimi in svetlejšimi deli, dobimo ustrezno ravnovesje pri vseh oblikah obraza.

Prednosti tehnike so predvsem v zelo naravnem videzu. Na naličenem obrazu ličila in barve ne izstopajo, temveč se zlijejo z obrazom, s strokovne strani pa ta tehnika omogoča vizažistom kar najbolj natančno spremljanje in poudarjanje anatomske značilnosti posameznega obraza.»3D« tehniko lahko uporabljamo v najbolj širokem pomenu besede - pri delu s svinčnikom, pri uporabi senčil, pri Aquarell tehniki, pri vodoodpornih tehnikah ličenja z gel-linerjem, itd. Poreklo tehnike je rusko-ukrajinskih šol, v katerih se poleg usposabljanja vizažistov tudi usposablja vrhunske tekmovalne umetnike ličenja. V zadnjih letih so na OMC evropskih in svetovnih prvenstvih zmagovali makeup umetniki, ki so se pri svojih umetniških delih posluževali prav »3D« tehnike ličenja. Emeše Bačkai je prva in najbolj znana predstavnica omenjene tehnike v Srednji Evropi in na Balkanu. Znanje pa si je pridobila na usposabljanju pri najbolj znanih predstavnikih. V Sloveniji in tujini dela kot predavateljica, vodi in organizira številne mednarodne tečaje za vizažiste, na katerih predstavlja in uči nove 3D tehnike. Gostovala je u Pragi, Budimpešti, Bratislavi, Zagrebu, Beogradu, Sarajevu in Banja Luki. Povsod je postala zelo priljubljena s svojim pristopom, z novimi idejami in nasveti. Na sejmu kozmetike v Ljubljani bo »3D« tehniko prvič predstavila tudi slovenskemu občinstvu. Najdete jo na stojnici »European Makeup Academy«, kjer bo s svojim makeup teamom predstavila »3D« tehnike najrazličih podob in obrazov. Emeše Bačkai in njeno »3D« vodoodporno ličenje, namenjenega predvsem nevestam si lahko ogledate v nedeljo, 10. aprila ob 14.00 na glavnem odru.