Sejem LOVE BEAUTY razkriva celoten program

V Slovenijo prihajajo največje zvezde lepotne industrije, med drugim tudi svetovno znan vizažist, kostumograf, masker in scenograf Nico Baggio, ki bo za Slovence priredil prav poseben lepotni šov 'make up Celebrity, ki se bo zgodil na Sejmu kozmetike in lepote Love Beauty v sodelovanju z Beauty Forumom, 9. in 10. aprila na Gospodarskem razstavišču. Na sejmu, ki bo prava paša za oči lahko pričakujete tudi izjemno pester program ostalih slovenskih in tujih mojstrov lepote, gre namreč za največji sejem lepote pri nas kdaj koli. "V veselje nam je, da pripravljamo dogodek, ki bo v Sloveniji povezal vso lepotno industrijo. Še več, pritegnili smo tudi tujega partnerja - Health and Beauty iz Nemčije, kateri s svojim udejstvovanjem v Evropi že 30 let uspešno organizira BEAUTY FORUM dogodke", je povedal Jure Šlehta, idejni vodja sejma Love Beauty, ki je dodal: "Sejem bo razdeljen na dva osnovne segmenta, kar je novost na tovrstnih dogodkih, tako bomo pod eno streho privabili najširšo možno ciljno skupino razstavljavcev, predstavila pa se bo tudi profesionalna dejavnost in ponudba, dejavnosti, ki so namenjene končnemu uporabniku ter zelo pomemben kongresni del, ki bo zajemal paleto zanimivih predavanj - od strokovnih pa vse do splošnih tem, namenjenim obiskovalcem". Najvidnejši del sejma bo zagotovo poseben šov Nica Baggia, saj je Nico ravno tisti vizažist, po katerem hrepenijo vse največje svetovne zvezde. Baggio je ličil največje zvezde našega časa; Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Monica Belluci, Sharon Stone, Iman, Michelle Pfeiffer, so le nekatere od slavnih osebnosti, ki jih je naličil v svoji dolgoletni karieri. Sodeloval je tudi z mnogimi znanimi filmskimi, televizijskimi in gledališkimi režiserji. Od leta 1980 dela kot vizažist za modne revije, fotografska snemanja, modni backstage, snemanje spotov in reklam  za največje stiliste mode za italijanski pret-a-porter, kot so Versace, Dolce&Gabbana, Ferre, Moschino, Biblos, Trussardi, Krizia, Prada, Blumarine, Max Mara. Poleg tega so njegovi maquillages prisotni v najboljših modnih revijah: Vogue, Donna, Amica, Elle, Glamour, Flair. Je avtor knjige »PIACERSI«, profesionalni tečaj za ličenje. Oblikoval je profesionalno kozmetično linijo FACE NICO BAGGIO-Professional make up vrhunske kakovosti in v elegantni embalaži.

Na sejmu Love Beauty bodo svoje znanje v posebnih šovih delili tudi Emperatrizz (make up šov), Kristijan Petek (poseben šov z lasuljami), David Dovšak (maksilofacialni kirurg), Emeše Bačkai (vodoodporni 3D poročni make up), Sara Savnik, Miss Universe Slovenije, z ekskluzivno modno revijo oblek, kopalk in nakita ter mnogi drugi. Prav tako pa se bo predstavilo okoli 70 razstavljavcev, v panogah kozmetike, frizerstva, estetike, wellnessa in ostalih kozmetičnih dejavnosti iz Slovenije in regije.

Lepotni strokovnjaki:

Nico Baggio – slavni make up stilist, ki sodeluje z mnogimi zvezdniki in modnimi znamkami: Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Monica Belluci, Sharon Stone, Michelle Pfeiffer, Versace, Dolce&Gabbana, Moschino, Trussardi, Prada, Max Mara …

Evgen Gec – eden največjih poznavalcev kozmetične industrije pri nas. Izdal je številne knjige in učbenike, je virtuoz na področju tehnik ličenja.

Emeše Bačkai – slavna make up stilistka novega pristopa ličenja, v zadnjih letih med najbolj prepoznavnimi make up artisti s področja srednje Evrope in Balkana. Na seminarjih predstavlja sodobnejše 3D tehnike ličenja – tehniko svinčnika, aquarell tehnike in vodoodporne tehnike gel-linerja – ter arabske tehnike ličenja.

Romana Praprotnik – aktivistka in prostovoljka pri pomoči obolelim s sladkorno boleznijo. Humanitarno

opravlja delo predsednice društva diabetikov Velenje. Avtorica knjižice Ko boli do neba, vodnika za ljudi, ki se srečujejo s hudo bolečino v nogah.

Kristijan Petek – eden najbolj priznanih mojstrov frizerstva in frizerskih shovov pri nas in v Evropi. Ambasador SKP za centralno in vzhodno Evropo ter severno Azijo. Slovenska javnost ga pozna po oblikovanju pričesk za televizijske oddaje, oglase in znane osebnosti.

Emperatrizz – slavni domači make up stilist in vsestranski umetnik. Mojster umetnosti ličenja, poznan iz televizijskih oglasov, pa tudi kot član skupine Sestre.

Na Sejmu kozmetike in lepote pa bodo prisotni še SARA SAVNIK, Miss Universe Slovenije, s posebno modno revijo, DAVID DOVŠAK, maksilofacialni kirurg, SANJA TOLJAN, dr.med – Revolucionarni pomen delovanja hormonov, MIHAEL VRČKOVNIK, dr.dent.med – Estetika v zobozdravstvu 

Sejem LOVE BEAUTY bo za obiskovalce odprt v:

  • soboto 9. aprila od 10.00 do 19.00
  • nedeljo 10. aprila od 10.00 do 18.00

Vstopnice lahko kupite na blagajni sejma. Cena dnevne vstopnice (enkraten vstop) je 6€. Cena dvodnevne vstopnice je 10€.