Casting, ki vam lahko spremeni življenje

Prijave na casting Miss Universe Slovenije so še vedno možne na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. In zakaj bi se prijavili na casting? Vse finalistke so namreč deležne številnih nagrad, brezplačnih priprav in nastopa na finalnem večeru, ki ga obišče več kot 1.000 ljudi, iz Slovenije, Hrvaške, Italije, Avstrije, med njimi so znani fotografi, modno oblikovalci, agencije, sponzorji in pomembneži. Prav tako si prireditev preko prenosa v živo ogleda več milijonov ljudi iz 90 držav. Vaša usoda je v vaših rokah, morate jo samo izkoristiti. Prvi korak je vsekakor, da se prijavite na casting ... Pravila: Na casting se lahko prijavijo dekleta, ki niso poročena, ločena, mamice ali nosečke, ki so s 1.1.2016 dopolnile 18 let in niso starejše od 27 let.

In kaj se vam lahko spremeni? Nekdanje Miss Universe Slovenije, Sara Savnik, Urška Bračko, Iris Mulej, Mirela Korač, Nataša Pinoza, Marika Savšek, Dalila Dragojević, Polona Baš, Sabina Remar, Anamaria Avbelj, Ema Jagodic, Tjaša Kokalj in številne druge ter aktualna miss Universe Ana Haložan, imajo vsaka svojo zgodbo. Njim se je življenje spremenilo, nastop na Miss Universe pa jim je prinesel novo usodo, ki jim je odprla vrata v poslovni svet in svet mode.

Drugi in hkrati zadnji casting bo 11. maja ob 11h v Austria Trend hotelu- Gym24, prijave: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.