Miss Slovenije je zaupala Miss Universe zakaj se je odrekla naslovu

Miss Universe Slovenije, Lucija Potočnik, je letošnje dopustniško lenarjenje izkusila v Moravskih toplicah. "Lepo se mi zdi, da nekaj dni na leto preživimo z svojo družino čisto brez obveznosti, skrbi v šoli ali službi. Moj dan se je že začel z neizpolnjeno zaobljubo o zgodnjem vstajanju in jutranji telovadbi. Namesto tega sem imela vsako jutro podaljšan spanec. Čez dan sem si nabirala zagorelo polt, se informirala o novicah in nasvetih iz revij ter se posvečala zabavi in izmišljanju novih potegavščin z mojim nečakom. Z vsem tem lenarjenjem sem si nabrala novih moči za obveznosti Miss Universe, ki me čakajo v tem letu.

Izkušnje z manekenskih vod sta si na dopustu izmenjali tudi z Miss Slovenije Matejo Kociper, ki pa se je pred dnevi odrekla svojega naslova zaradi razočaranj, ki jih je menda doživela iz strani organizatorjev, kar je povedala za radio Ekspres.

"Moja že več letna prijateljica Mateja je doma v bližini Moravskih toplic in tako sva lahko to kratko razdaljo med nama izkoristili za zanimiv klepet, ki bi ga lahko zavlekli še pozno v noč. Vsak dopust mine kot bi pihnil, zato sem se odločila, da se bom odpravila na še en krajši oddih na morje tik pred skokom v jesen", pa je še dodala Lucija Potočnik.