Zakaj je ples zakon

Pričelo se je novo šolsko leto in tudi plesna šola Plesno mesto odpira svoja vrata. Kaj bo novega v letošnjem plesnem šolskem letu smo povprašali Marka Hrena in Anito Vihtelič.

Marko je povedal: "Kot veste pri nas plešemo od prvega udarčka srčka, saj na Plesni Pilates k Anji hodijo že nosečke, nato mamice z dojenčki, enoletniki in dvoletniki. Tem programom za malčke bi lahko rekli "Mala plesna šola", ko pa otroci napolnijo tri leta in več pa že plešejo čisto sami in tako naprej vse starosti do nekje prvega, drugega razreda osnovne šole, ko si otroci že izberejo svojo najljubšo plesno zvrst - hip hop, rock n roll, jazz, disco... in tako dalje."

Anita je dodala: "Letos smo skupaj s Čuki pripravili posebno presenečenje za prvi šolski dan, saj so Čuki posneli skladbico in video spot Urca, jaz pa sem pripravila učno koreografijo, ki smo jo z našimi plesalci posneli  in zaplesali jo boste lahko tudi doma, seveda pa bo še veliko bolj luštno, če nas boste obiskali v Plesnem mestu."

 

Torej če vas zamika ples, hitro v Mercator center Šiška, kjer domuje Plesno mesto, tam pa vas čakajo odlični plesni pedagogi in plesni programi, plesali boste v eni izmed 4. klimatiziranih dvoranah. Oči in mami pa bosta lahko posedela ob kavici, se opravila po nakupih ali celo "pomigala" v programih za odrasle. Dvakrat letno pa boste tudi nastopili na veliki M-ovski prireditvi. Pridite - res bo luštno, kajti PLES JE ZAKON!