Razkrivamo njene praznične načrte

Uganete kdo je sexy svetlolasa Božička? Miss Universe Slovenije, Lucija Potočnik nam je razkrila, kako preživlja božiče.

"Božič vsako leto preživljamo doma v krogu družine. Veliko mi pomeni, da lahko ta dan preživim na toplem in z ljudmi, ki mi pomenijo največ. Cenim te trenutke, saj se zavedam, da mora veliko ljudi za božič ostati v službi ali so osamljeni zunaj na mrazu. Na božični dan krasimo novoletno jelko, na klavir s sestro igrava božične pesmi ter zraven pojemo. V večernih urah pa so na sporedu družabne igre ter filmski večer. V letošnjem predbožičnem in božičnem času si želim, da ljudje ne bi bili tako sebični in da svoje sreče in časa v prazničnih dneh ne bi delili le s svojimi najbližjimi, temveč bi delček tega  naklonijo tudi ljudem ali živalim, ki tega ne bodo toliko deležni. S tem, ko komu polepšamo kakšen dan ali celo življenje, ga polepšamo tudi nam. Tudi sama se bom udeležila projekta Božiček za en dan, v azil za živali pa bom odnesla nekaj hrane za živali in tople odeje, ki jih ne potrebujem več", nam je izdala Lucija.

Kaj pa Silvestrovo?

"Za novo leto pa je drugače, saj ga veliko raje kot doma preživim kjerkoli drugje. V preteklem letu ni šlo drugače in sem ga preživela doma zaradi močnega prehlada. V posteljo sem odšla takoj ko je ura odbila polnoč, naslednji dan pa me je čakala gora učenja za študij, saj so nas že takoj v prvih dneh na študiju zasuli s seminarskimi nalogami in kolokviji. Novoletno zabavo letos načrtujem preživeti s prijatelji v okrašeni Ljubljani ali v Novem mestu. Januarja se tokrat ne bom učila za izpite,  temveč bom odletela na Filipine, kjer bom ponosno zastopala našo državo", je še izdala Miss Universe.

foto: Gregor Dinghauser Dingo