S katerimi zvezdniki bi Slovenci delili posteljo

 S katerimi zvezdniki bi Slovenci delili posteljo?

 

Raziskava o seksu med Slovenci, ki jo je izvedel največji slovenski erotični portal Urgenca.com in v kateri je sodelovalo kar 6.379 Slovenk in Slovencev, je postregla z zanimivi rezultati. Vas zanimajo vroče podrobnosti? J
Po katerih znanih domačih in tujih zvezdnikih se nam najbolj cedijo sline? Slovenke med domačimi zvezdniki najbolj vzdihujejo po Sebastianu Cavazzi, Janu Plestenjaku in Vidu Valiču, med tujimi pa so najbolj zaželeni Brad Pitt, Enrique Iglesias in Johnny Depp.Slovencem se med slovenskimi estradnicami sline najbolj cedijo po Tanji Žagar, sledita ji Saša Lendero in Nina Pušlar. Tuje zvezdnice, ki bi jih med rjuhe povabili Slovenci, so Angelia Jolie, Jennifer Lopez in Pamela Anderson.

Iskanje seksa po spletu? Vse več Slovencev partnerja za spolne užitke poišče prek spleta. Zelo pogosto se tega načina poslužuje 27% Slovencev (lani 23%), 41% ljudi pa pozna nekoga, ki je erotične spletne portale že preizkusil.

Mnenje o takšnem načinu iskanja spolnih partnerjev je pozitivno – 28% anketirancev pravi, da je to odlična možnost za popestritev spolnega življenja.

Urgenca.com – vodilni erotični portal za vroča srečanja: Prepoznavnost in priljubljenost portala raste! Med vprašanimi je kar 17% Slovencev odgovorilo, da pozna in uporablja erotični portal Urgenca.com (lani 14%), 37% (lani 36%) vodilnega erotičnega portala še ne pozna, vendar ga nameravajo preizkusiti, 22% anketiranih pa je za Urgenca.com že slišalo, vendar je še niso preizkusili.

Kako pogosto seksamo Slovenci? Posteljne aktivnosti so na urniku Slovencev dvakrat (23%) do štirikrat (16%) na teden. Kar 70% sodelujočih si želi v prihodnje seksati več, povprečni spolni odnos pa traja 25 minut (brez predigre) oziroma 49 minut s predigro.

 

Kaj dodatno podžge Slovence, ko je že vroče, in ali smo kaj poredni, preberite tukaj.