Do zmenka z ona-on.com in Radom Mulejem!

Kako se bomo na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com parčkali jeseni?

Leto 2017 je bilo doslej zabavno in polno spoznavanja. Začetek leta so zaznamovali različni spoznavni dogodki za samske. Pričeli smo ga z Največjim Zmenkom na Slepo v S-LOVE-niji, kjer se ni le parčkalo okoli 1.000 samskih, ampak je svojo Bejbo iz neta predstavil tudi raper Nipke.

Na valentinovo smo se spoznavali na hitrih zmenkih in ob super izobraževalnih vsebinah, spomladi zmenkovali s kulturo na obisku gledališča in plesali ne le na plesnih tečajih za samske, ampak tudi na Največjem spoznavnem pikniku 5. Preveri kako smo se imeli na spoznavnih dogodkih za samske.

Za nami dve ona-on poroki, čaka nas še ena

Zasebni stiki prek spleta so vse bolj v porastu, kar dokazuje vse več parov, ki se spoznajo prav na spletu. Vsako leto se od nas poslovi okoli 1.000 parov, ki so se našli na portalu ona-on.com. In vsako leto je več parov, ki se tudi poročijo! Samo letos sta za nami že dve ona-on poroki!

Na že tretji Sanjski ona-on.com poroki 2017, ki se je odvijala maja, sta usodni »da« dahnila zmagovalca natečaja Najina zgodba ~ Spoznala sva se na ona-on.com Monika in Borut.

*

*

Skoraj mesec dni kasneje, junija, sta svojo ljubezen okronala tudi Anja in Rok. Njuno poročno zgodbo si oglej tukaj. A ne le to – kmalu bomo s Tanjo in Danijelom začeli načrtovati že četrto Sanjsko ona-on.com poroko, ki se bo odvila maja naslednje leto.

Izkoristi -20% na vse članarine ali brezplačno preizkusi!

Takšne zgodbe vedno zelo radi slišimo, še raje pa sploh pomagamo samskim, da čim prej najdejo pravega partnerja ali partnerko zase. Zato smo zate pripravili popust na vse članarine – izkoristi 20 % popusta zdaj!

Še nisi na ona-on.com? Potem pa BREZPLAČNO PREIZKUSI tukaj.

Kje lahko jeseni – poleg ona-on.com - še najdeš ljubezen?

Na televiziji! In še Rado Mulej ti »zrihta« simpatijo za zmenek! Na TV3 se že od ponedeljka od petka ob 20h predvaja zabavna oddaja Zmenki, kjer se trije osvajalci borijo za srce tarče.

In čeprav na koncu le eden dobi zmenek s tarčo, pa lahko prav vsi najdejo ljubezen! Portal ona-on.com namreč vsem tekmovalcem daje 100 % jamstvo na uspeh pri iskanju partnerja. Prijavi se v oddajo, se predstavi in povej kaj iščeš – morda prav kmalu sparčkamo še tebe. Prijavi se tukaj.