Sladka vrnitev skupine Ritem Planet

Sigurno se še spomnite velikih hitov Nebo je brez oblačka, Ustnice brez poljubov, Zgoraj brez in drugih, ki so jih pred dvajsetimi leti prepevali Ritem Planet. Po sedmih letih delovanja so se žal umaknili iz odrov leta 2004, saj so se posvetili svojim družinam in službam, najvidnejši član Jani Pavec pa je ustanovil mega popularno skupino Atomik Harmonik.

Po petnajstih letih premora pa se na veselje mnogih skupina Ritem Planet ponovno vrača na koncertne odre z novo pesmijo Pravo sem izbral.

Fantje so zdaj v zrelih letih in življenje je ubralo mirno pot. Ker pa pravi glasbenik nikoli ne zapusti glasbe, so se ponovno našli v preteklem letu, ko so skupaj zaigrali na nekaj porokah, kjer so poskrbeli za pravo glasbeno poslastico, kar je vodilo do tega, da se zdaj tudi uradno vračajo. Pesem Pravo sem izbral opeva večno tematiko ljubezen in z njo povezano poroko. »Ljubezen kronaš z zakonom, kjer se zavežeš, da si si zvest v dobrem in slabem«, pravijo Ritem planet, ki vidijo poroko kot nekaj nadvse lepega. »Ravno zaradi tega, ker z veseljem igramo na porokah, smo izdali pesem in videospot s poročno tematiko”, pa je dodal Jani Pavec, ki se pompozne vrnitve Ritem Planet neizmerno veseli.

Avtor glasbe in besedila nove pesmi je Boštjan Konečnik, aranžma pa je delo Željka Mladenoviča.

Fantje se že veselijo letošnje sezone porok, kjer bodo z veseljem zaigrali svojo novo pesem.

Zasedbo RITEM PLANET sestavljajo Jani Pavec (vokal), Mare Pšeničnik (bas), Luka Petrič (bobni), Žiga Jamnik (klaviature), Sandi Belec (kitara). V živo se jim na nastopih pridruži tudi pevka Nika Svetlin.

Sama vrnitev zasedbe že odmeva med mladoporočenci, ki so si jih zaželeli na njihovih porokah. Prepričani smo, da se bo nova uspešnica PRAVO SEM IZBRAL večkrat na noč  slišala ob različnih življenjskih priložnostih, ker LJUBEZEN je edino vodilo sveta.