OFFLINE FESTIVAL JE PRESEGEL VSA PRIČAKOVANJA

OFFLINE FESTIVAL

JE PRESEGEL VSA PRIČAKOVANJA

 

festival svetovnih razsežnosti

 

Najbolj težko pričakovani festival v Sloveniji letos- OFFLINE FESTIVAL, je ta vikend presegel vsa pričakovanja. Z gotovostjo lahko rečemo, da je bil to najbolj vroč festival elektronske glasbe in hip hopa pri nas, ki ga je v dveh dneh obiskalo več kot 10.000 obiskovalcev iz Slovenije, Hrvaške, Madžarske, Italije, Avstrije, pod odrom v prvi vrsti pa je bilo opaziti tudi zastave iz Združenega kraljestva.

OFFLINE FESTIVAL je postregel s kar dvema odroma - mainstage areno in techno areno, z izjemno produkcijo in pirotehniko, ki se lahko kosa z največjimi festivali na svetu in zvenečimi imena iz sveta elektronske glasbe.

 

Manager Lil Pumpa je nastop v Sloveniji označil za najboljši show v celi evropski turneji in čestital organizatorjem Offline festivala za izjemno produkcijo in pirotehniko.

Zvezda prvega dne je bil nedvomno ameriški superzvezdnik Lil Pump, najbolj vroče ime novega (t)rap vala, ki ima na YouTube na milijarde ogledov. Znan je tudi po kultnih sodelovanjih s Kanye Westom, French Montano, Malumo in drugimi. Njegova zloglasna 'Gucci Gang'; je najbolj pretakana skladba na svetu in skladba, ki ga je razstrelila iz eksplodirajočega spletnega slovesa, v pogodbo z Warner Brosom v vrednosti 8 milijonov dolarjev. Zdaj je eden izmed najbolj pretakanih izvajalcev na svetu, ki je prvič na evropski turneji in je popolnoma razvnel občinstvo. Na oder je stopil oblečen v črno od glave do pet, okoli vratu pa je imel svoj najljubši nakit, od katerega se nikoli ne loči. Od prve sekunde do zadnje je držal publiko razvneto, ki je na glas prepevala vse njegove hite od prvega do zadnjega verza.

Drugi dan je na odru Offline Festivala kraljeval Morten, ki je eksplodiral v priljubljenosti in izpostavljenosti z novim zvokom Future Rave z Davidom Guetto, na sceni plesne glasbe pa je že več kot desetletje. Danes velja za enega izmed najbolj zaželenih DJ-ev na svetu, ki vrti na Tomorrowlandu in na največjih festivalih na svetu. Razen če zadnjih 12 mesecev niste živeli pod kamnom, so dejstva nesporna: MORTEN je trenutno najbolj vroča lastnost elektronske glasbe in Slovenci smo se lahko o tem prepričali na lastne oči.

Offline Festival je ponudil obiskovalcem več kot 30 techno, EDM in house didžejev v dveh arenah, vrhunsko ponudbo hrane v food cornerju, vip experience in luksuzno ponudbo pijač ter posebno adrenalinsko doživetje iz strani Coca Cole.

 

 

Navdušena publika je pozdravila odprtje festivala, ki je odprl svoja vrata že ob 18h zvečer in se tako petek, kot soboto, zaključil ob 4h zjutraj. Obiskovalci so se pripeljali iz cele Slovenije in tudi iz tujine, veliko pa jih je za svoj transport pametno izbralo prevoz z vlakom Slovenskih železnic.

 

 

Obiskovalci so bili navdušeni nad Offline festivalom, ki se z lahkoto kosa z največjimi festivali v Evropi, v dveh arenah pa so prisluhnili svetovno znanim glasbenim mojstrom, kot so Julian Jordan, Mesto, Juicy M, Fernanda Martins, Xenia, Killfake, Plastik Funk, MIKE WILLIAMS in drugi in uživali v plesnih ritmih ure in ure.

Še posebej mladi so bili popolnoma navdušeni nad Lil Pumpom, najbolj zvenečim imenom v (t)rap svetu, ki je popolnoma obnorel občinstvo s svojim enournim nastopom, v katerem ni manjkalo izjemne pirotehnike, ki je bila prava paša za oči, vse ljubitelje elektronske glasbe pa je obnorel Morten, ki je upravičil svoj sloves trenutno enega izmed najbolj zaželenih DJ-ev na svetu.

Organizatorji Offline festivala že snujejo načrte za naslednje leto in obljubljajo še en vrhunski spektakel.

Kratek posnetek Mortnovega nastopa: https://youtu.be/NV_y5ugDzPk

Ameriški reper je dobil od organizatorjev v dar tudi dres slovenske košarkarske reprezentance, saj je velik fan Luke Dončiča, s katerim sta se spoznala v Ameriki. 

Foto: Offline Festival

 

Offline festival so obiskali tudi znani obrazi:

6 Pack Čukur, Maja Založnik, Teodor Amanovič- Toš (nude), Kaly Kolonič, Kaja Kočevar

 

Kaly Kolonič

Agencija Ekskluzivno

PR in promocija