Kje bo Silvestrovala Miss Universe

Silvestrovanje se bliža!!! Kje boste Silvestrovali vi?

Tokrat razkrivamo načrte Miss Universe, Lucije Potočnik, ki smo jo podrobno zaslišali okoli Silvestrovega in njenih načrtov!

Kakšne so priprave na silvestrovanje? 

Priprav na silvestrovanje se bom lotila zadnji dan, saj želim ostale dni posvetiti tudi dopolnjevanju zadnjih podrobnosti moje magistrske naloge. Zadnji dan tega leta se bom razvajala; si privoščila kakšno kopel, prebrala kakšno dobro knjigo. Pred odhodom na ponočevanje si bom nadela večerno toaleto, v kateri se najboljše počutim. Ta bo letos v moji najljubši, rdeči barvi. 

Kje boste silvestrovali in kje ste silvestrovali prejšnja leta?

Prejšnja leta sem silvestrovala ali doma ali v kopališču ali v večjih evropskih mestih. Letos sem se ga odločil preživeti v eni izmed glavnih prestolnic Slovenije. Vendar ni pomembno kje silvestrujemo. Pomembno je, da smo obkroženi s pravimi ljudmi.

Kako uresničujete vaše novoletne zaobljube, nam zaupate vašo letošnjo?

Večina ljudi si tradicionalno zastavlja zaobljube le ob novoletnem času. Zame je idealen čas za postavljanje ciljev prav vsak dan v letu. Osredotočam se na realne cilje in sem prepričana v to, da je ravno vztrajnost ključ do našega uspeha. Eni izmed mojih aktualnih ciljev so varno potovanje v čudovite Filipine in visoka uvrstitev na svetovnem izboru. Po vrnitvi pa uspešen zagovor magistrske naloge. 

Foto: Tadej Fabijan