Bodite zaščiteni 48 ur

Da bi se znebili neprijetnih vonjav in čezmernega potenja, Vichy predstavlja inovativno formulo mineralnih dezodorantov v obliki aerosola in roll-ona. Vichy MINERAL DEZODORANTI združujejo mineralizirano termalno vodo Vichy, vitamin B in pet aktivnih mineralov v formuli brez aluminijevih soli, alkohola in parabena ter zagotavljajo 48-urno svežino brez neprijetnih vonjav.

VICHY MINERAL DEZODORANTI nudijo izjemno učinkovitost brez draženja kože. Nova formula mineralnih dezodorantov je posebej prilagojena za vse tipe kože in je na voljo v dveh oblikah – za ljubitelje aerosola (v razpršilu) in za tiste, ki imajo raje nežni roll-on. Posebnost aerosola je tehnologija MgO, ki učinkovito vpija odvečni znoj. Poleg tega je odlično orožje proti neprijetnim vonjavam, saj jih učinkovito nevtralizira. Roll-on različica Vichy Mineral dezodoranta vsebuje cinkov glukonat v tehnologiji na vodni osnovi.

Učinkovitost Vichy Mineral dezodoranta je moč opaziti tudi po 48-urnem delovanju in zaščiti pred neprijetnimi vonjavami, ki jih povzroča potenje. Zaradi dokazanega občutka svežine in manjše vlažnosti pod pazduhami nudi celodnevni občutek udobja in prijetno vpliva na kožo. Koža se zaradi delovanja mineralov ne izsuši, zaradi odsotnosti alkohola pa se dezodorant lahko uporablja tudi po britju. Vichy Mineral dezodoranti so na voljo v partnerskih lekarnah po informativni ceni 12,26 EUR*.